ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Συνελήφθη άνδρας μετά από επίθεση με οξύ σε γυναίκα σε φαρμακείο στο Soi Ta-iad

Chalong -

Ένας άνδρας συνελήφθη αφού φέρεται να επιτέθηκε σε μέλος του προσωπικού σε φαρμακείο με οξύ στη διάσημη οδό Muay Thai στο Soi Ta-iad, στο Chalong.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Η τραυματισμένη γυναίκα έφερε τραύματα από εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα της.

Τώρα για την ενημέρωση:

Το απόγευμα της Τετάρτης (8 Μαΐουth) ο αρχηγός της αστυνομίας του Chalong, συνταγματάρχης Eakkarat Plaiduang είπε στο Phuket Express ότι συνέχισαν την έρευνά τους για να εντοπίσουν τον ύποπτο. Βρήκαν τον ύποπτο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Saeree, 33 ετών, σε ένα δωμάτιο ενοικίασης κοντά σε ένα σχολείο στο Baan Samkong στην οδό Yaowarat στο Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ.

Στο κεφάλι, στο πρόσωπο και στο μάτι του βρέθηκαν επίδεσμοι. Είχε επίσης τραυματιστεί από το οξύ κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για επίθεση που προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό.

Ο ύποπτος δεν έδωσε καμία δήλωση. Η αστυνομία συνέλαβε γρήγορα τον ύποπτο εντός 24 ωρών μετά το συμβάν, καθώς είπε ότι επρόκειτο για σοβαρό αδίκημα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.