Τρεις από τους 270 μετανάστες εργάτες βρέθηκαν παράνομοι σε τρία εργοτάξια στο Rawai

Πουκέτ -

Την Τετάρτη (8 Μαΐουth) οι αρχές συνέλαβαν τρεις παράνομους μετανάστες εργάτες από τους 270 κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων σε τρία εργοτάξια στο Rawai.

Το διοικητικό γραφείο της επαρχίας του Πουκέτ πραγματοποίησε ελέγχους σε τρία εργοτάξια στο Baan Bang Khon tee, Rawai από τις 9:30 π.μ. Εξετάστηκαν συνολικά 270 έγγραφα σχετικά με μετανάστες εργάτες.

Τρεις εργαζόμενοι της Μιανμάρ διαπιστώθηκε ότι ήταν παράνομοι για αδικήματα, συμπεριλαμβανομένης της παραμονής στη χώρα χωρίς την κατάλληλη άδεια και της εργασίας χωρίς τις απαραίτητες άδειες. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Chalong.

Δεν είναι σαφές εάν οι εργοδότες θα αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε νομική ενέργεια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.