Ρώσος συνελήφθη στο Πουκέτ επειδή φέρεται ότι εργαζόταν παράνομα στο Διαδίκτυο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Κέντρο πληροφοριών του Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος συνελήφθη τη Δευτέρα (6 Μαΐουth) στο Πουκέτ αφού βρέθηκε να εργάζεται παράνομα στο διαδίκτυο.

Η Phuket Immigration είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν από έναν ενδιαφερόμενο καλό πολίτη ότι ένας αλλοδαπός εργαζόταν παρέχοντας μασάζ παράνομα μέσω Instagram και Whatsapp. Ένας αξιωματικός επικοινώνησε μαζί του μέσω διαδικτυακού καναλιού. Στη συνέχεια έκαναν μια εγχείρηση τσίμπημα για να αγοράσουν τις υπηρεσίες μασάζ του στη ρωσική γλώσσα. Πλήρωσαν 200 δολάρια ΗΠΑ που ήταν περίπου 7,000 μπατ.

Στη συνέχεια, ένας άγνωστος αξιωματικός έφτασε σε ένα σπίτι στο Wichit παρουσιάζοντας τον πελάτη, όπου συναντήθηκε με τον ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. ALEKSANDR, 37, Ρώσος υπήκοος, ο οποίος έκανε θεραπεία μασάζ σε άλλους πελάτες. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα του Wichit για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι εργαζόταν χωρίς άδεια.

Ο ύποπτος δεν έδωσε καμία δήλωση στον Τύπο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.