Άνδρας της Μιανμάρ πνίγεται αφού αγνόησε την κόκκινη σημαία στην παραλία της Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας της Μιανμάρ πνίγηκε αφού αγνόησε τις κόκκινες σημαίες σε μια παραλία στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε ότι ο κ. Nay Myo Zaw, 20 ετών, υπήκοος Μιανμάρ, είχε χαθεί στη θάλασσα στην παραλία Kalim στο Patong την Κυριακή (5 Μαΐουth) στις 12:23 μ.μ. Οι δύτες διάσωσης πήγαν να τον αναζητήσουν.

Στη 1:50 π.μ. της Δευτέρας (6 Μαΐουth) Η αστυνομία της Patong ειδοποιήθηκε για ένα πτώμα που ξεβράστηκε στην παραλία Kalim. Η μητέρα του θύματος μετέβη προσωπικά στο σημείο για να επιβεβαιώσει με την αστυνομία ότι το πτώμα ήταν ο κύριος Νάι που είχε εξαφανιστεί αφού κολυμπούσε στη θάλασσα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.