Ινδός αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ινδός αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ τη Δευτέρα (6 Μαΐουth).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι είχε δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου κοντά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Taweewong στην Patong. Στις 3:37 π.μ. ένας ύποπτος άνδρας αλλοδαπός αναβάτης μοτοσυκλέτας σταμάτησε στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας.

Του υποβλήθηκε αλκοτέστ. Το τεστ έδειξε 86 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πολύ πάνω από το νόμιμο όριο αλκοόλ των 50. Ο αναβάτης αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως 25χρονος Ινδός υπήκοος.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν έκανε αμέσως δήλωση στα ΜΜΕ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.