Συνελήφθη πωλητής για πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων στην παραλία Karon

Karon -

Ένας Ταϊλανδός πωλητής συνελήφθη αφού βρέθηκε να πουλά ηλεκτρονικά τσιγάρα στην παραλία Karon.

Αξιωματούχοι από το Γραφείο της Περιφέρειας Mueang Phuket είπαν στο Phuket Express ότι την Πέμπτη (2 Μαΐουnd) συνέλαβαν έναν 47χρονο Ταϊλανδό στην παραλία Karon. Του κατασχέθηκαν 31 σετ ηλεκτρονικά τσιγάρα. Το όνομα του υπόπτου, ωστόσο, αποκρύφτηκε από τους αξιωματικούς της περιοχής του Πουκέτ.

Η σύλληψη έγινε μετά από διαδικτυακές καταγγελίες από ενδιαφερόμενους πολίτες. Τόσο οι Ταϊλανδοί όσο και οι μετανάστες πωλητές φέρεται να πουλούσαν ηλεκτρονικά τσιγάρα κοντά στην παραλία, γεγονός που βλάπτει την παγκόσμιας κλάσης φιλική προς την οικογένεια εικόνα του Πουκέτ, σύμφωνα με τους tipsters.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Karon για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράβαση της απαγόρευσης πώλησης ηλεκτρονικών τσιγάρων και υγρών προϊόντων ατμίσματος, καθώς και για παράνομη κατοχή αγαθών που είναι αφορολόγητα, περιορισμένα ή απαγορευμένα.

Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και το άτμισμα είναι παράνομα στην Ταϊλάνδη μετά την καταστολή του 2014 από την τότε κυβερνούσα στρατιωτική χούντα. Ωστόσο, στην πράξη, η χρήση ατμίσματος έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ειδικά στους νέους της Ταϊλάνδης.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.