Ο αναβάτης επιβιώνει ως ηλεκτρικό μοτοσυκλέτα πυρκαγιάς στο Thalang – ΒΙΝΤΕΟ

Thalang -

Στο Thalang, ένας αναβάτης μοτοσικλέτας γλίτωσε ελάχιστα όταν το ηλεκτρικό του μηχανάκι έπιασε φωτιά στην οδό Thep Krasattri.

Ο αναβάτης, ένας 28χρονος κάτοικος της περιοχής που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Wichutat, ταξίδευε με κατεύθυνση βόρεια κοντά στο εθνικό συγκρότημα κατοικιών στο Baan Phon, στο Sri Sunthorn, όταν παρατήρησε τη μοτοσικλέτα του να επιβραδύνει και να βγάζει καπνό λόγω υπερθέρμανσης της μπαταρίας.

Σταμάτησε αμέσως και απομακρύνθηκε από το όχημα.

Περαστικοί, μεταξύ των οποίων και ένας Καλός Σαμαρείτης, επενέβησαν γρήγορα με δύο πυροσβεστήρες και ένα υδροφόρο όχημα από κοντινή ιδιωτική εταιρεία βοήθησε στην κατάσβεση των φλόγων.

Στο σημείο κλήθηκαν επίσης πυροσβέστες από τον δήμο Srisunthorn. Παρά τις προσπάθειές τους, το μηχανάκι κάηκε από τη φωτιά. Ευτυχώς, ο αναβάτης δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό.

Ο κ. Wichutat είπε στο Phuket Express ότι είχε αγοράσει την ηλεκτρική μοτοσικλέτα πριν από σχεδόν ένα χρόνο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.