Αμερικανός και Γάλλος μοτοσυκλετιστής συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Αμερικανός και ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Παρασκευή (3 Μαΐουrd).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι είχε δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου σε μια διασταύρωση κοντά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Taweewong στην Patong από τη 1:30 π.μ. έως τις 2:30 π.μ.

Στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας ακινητοποιήθηκαν δύο ύποπτοι, αλλοδαποί μοτοσικλετιστές. Οι ύποπτοι που ταυτοποιήθηκαν μόνο ως ο κύριος Μάντισον, 54, Αμερικανός αναβάτης, και ο κ. Μπελέ, 20, Γάλλος αναβάτης, υποβλήθηκαν και οι δύο σε αλκοολούχα τεστ. Οι δοκιμές τους έδειξαν 85 και 83 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πάνω από το νόμιμο όριο αλκοόλ των 50.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν έκαναν αμέσως δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.