Δύο Γάλλοι συνελήφθησαν επειδή προσπάθησαν να σπάσουν την αλυσίδα μοτοσικλετών της αστυνομίας στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Δύο Γάλλοι συνελήφθησαν αμέσως την Πέμπτη (2 Μαΐουnd) ενώ προσπαθούσαν να σπάσουν μια αστυνομική αλυσίδα που κλείδωσε μια μοτοσικλέτα που στάθμευε σε μια ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης στην Πατόνγκ.

A video clip of two foreign men trying to break a police motorbike chain with a rock near Patong beach Road at the Dolphin Field had gone viral on social media. The Patong Police quickly apprehended the foreign men and they were immediately arrested.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι οι άγνωστοι ύποπτοι είναι Γάλλοι και αντιμετωπίζουν κατηγορίες για καταστροφή περιουσίας της τροχαίας χωρίς άδεια.

Παρόμοια περιστατικά:

Η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν Τούρκο που πιάστηκε στα πράσα να κόβει μια αστυνομική αλυσίδα. Το περιστατικό συνέβη σε μια ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης στην οδό Phang Nga της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ.

Ένας Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη τελικά, αφού έκοψε επιτυχώς μια αστυνομική αλυσίδα που είχε κλειδώσει τη μοτοσικλέτα του σταθμευμένη σε χώρο στάθμευσης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.