Σαουδική Αραβία συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πατόνγκ 

Πατόνγκ –

Ένας μοτοσικλετιστής από τη Σαουδική Αραβία συνελήφθη στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Πέμπτη (2 Μαΐου).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι είχε δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου κοντά στη διασταύρωση Coconut (τοπική ονομασία) στην οδό Ratch Uthit 200 Pi Road από τη 1:45 π.μ. έως τις 3:45 π.μ. Ένας ύποπτος άνδρας αλλοδαπός αναβάτης μοτοσυκλέτας ακινητοποιήθηκε στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας.

Του υποβλήθηκε αλκοτέστ. Το τεστ έδειξε 112 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πάνω από το νόμιμο όριο αλκοόλ των 50.

Ο αναβάτης αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Hamet, 29 ετών, υπήκοος Σαουδικής Αραβίας. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν έκανε αμέσως δήλωση στα ΜΜΕ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.