Συνελήφθη Νεοζηλανδός επειδή έπαιζε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong

Πατόνγκ –

Ένας Νεοζηλανδός συνελήφθη αφού έπαιξε πυροτεχνήματα στην παραλία Patong μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (2 Μαΐουnd).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 0:30 π.μ. συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Stephen, 39, υπήκοος Νέας Ζηλανδίας, στην παραλία Patong κοντά στην οδό Taweewong.

Του κατασχέθηκαν δύο σετ από οκτώ πυροτεχνήματα. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες ότι έπαιζε πυροτεχνήματα χωρίς νόμιμη άδεια που προκάλεσε ηχορύπανση.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η τιμωρία για αυτό είναι φυλάκιση έως τρία χρόνια ή πρόστιμα έως 60,000 μπατ ή και τα δύο.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.