Τούρκος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να κόψει την αλυσίδα της αστυνομίας στην παλιά πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ-

Σε μια ταχεία απάντηση σε συναγερμό ενός πολίτη, η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν Τούρκο που πιάστηκε στα πράσα να κόβει μια αστυνομική αλυσίδα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης στην οδό Phang Nga της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ.

Τη Δευτέρα 29 Απριλίου, οι αρχές ενημερώθηκαν από άγρυπνο κάτοικο για την προσπάθεια του αλλοδαπού αναβάτη να αφαιρέσει την αλυσίδα που ασφαλίζει τη μηχανή του, η οποία είχε κλειδωθεί από την αστυνομία για στάθμευση σε απαγορευμένη περιοχή. Η Τροχαία του Πουκέτ στάλθηκε αμέσως στο σημείο.

Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί αναγνώρισαν το άτομο μόνο ως τον κ. Αλπέρ, 35χρονο Τούρκο υπήκοο. Συνελήφθη κατά την προσπάθειά του να κόψει την αλυσίδα. Η έγκαιρη σύλληψη υπογραμμίζει την επιβολή των κανονισμών στάθμευσης και τον ρόλο της κοινότητας στην αναφορά παραβάσεων.

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει την κατηγορία της καταστροφής κρατικής περιουσίας, που επιφέρει εξαιρετικά σκληρές ποινές στην Ταϊλάνδη, πάνω από παράνομη στάθμευση. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει πρόσφατα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Παρόμοιο άρθρο:

Ένας άγνωστος άνδρας αλλοδαπός μοτοσικλετιστής συνελήφθη στην κάμερα να κόβει μια αστυνομική αλυσίδα που χρησιμοποιήθηκε για να ακινητοποιήσει τη μοτοσικλέτα του, η οποία ήταν σταθμευμένη σε μια ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.