Ρώσος συνελήφθη επειδή έκοψε αλυσίδα αστυνομικών μοτοσικλετών στο Πουκέτ σε ένα ιογενές βίντεο

Πουκέτ -

Ένας Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη τελικά, αφού έκοψε επιτυχώς μια αστυνομική αλυσίδα που είχε κλειδώσει τη μοτοσικλέτα του σταθμευμένη σε χώρο στάθμευσης και στη συνέχεια απομακρύνθηκε με ταχύτητα.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Το περιστατικό, το οποίο συνέβη στην οδό Phang Nga, έχει προκαλέσει ευρεία προσοχή αφού το βίντεο έγινε viral στις τοπικές πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης την Παρασκευή, 26 Απριλίου.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Pratueng Phonmana είπε στο Phuket Express την Τρίτη (30 Απριλίουth) ότι συνέλαβαν τον ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Γερμανός, 37 ετών, Ρώσος υπήκοος, σε σπίτι σε οικιστικό συγκρότημα στο Chalong. Ήταν καταζητούμενος ύποπτος σε ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ για την κατηγορία της βλάβης/αφαίρεσης περιουσίας της αστυνομίας (αστυνομική αλυσίδα).

Ο κ. Γερμανός παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι δεν είχε άδεια οδήγησης και αποφάσισε να αφαιρέσει την αλυσίδα. Φοβόταν ότι αν πήγαινε να πληρώσει το πρόστιμο θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ακραίες ποινές για οδήγηση χωρίς δίπλωμα όπως στα ρωσικά (Δεν ανέφερε τις λεπτομέρειες για το πόσα πρόστιμα ήταν στη Ρωσία). Αντ' αυτού, αγόρασε τον κόφτη μόνο για 500 μπατ.

Ο συνταγματάρχης Pratueng είπε στο Phuket Express ότι πρόσφατα σημειώθηκαν τέσσερα παρόμοια περιστατικά στην περιοχή της πόλης του Πουκέτ. Οι αναβάτες μοτοσυκλετών που συνελήφθησαν θα προταθούν στο Phuket Immigration για απέλαση και ανάκληση της θεώρησής τους.

Επιπλέον, οι κυρώσεις για το κόψιμο μιας αλυσίδας αστυνομικών μοτοσυκλετών στην Ταϊλάνδη θα μπορούσαν να είναι εξαιρετικά αυστηρές καθώς οι αλυσίδες θεωρούνταν κρατική ιδιοκτησία. Η καταστροφή της κρατικής περιουσίας θα μπορούσε να επιφέρει πρόστιμα έως και 500,000 μπατ και ποινές φυλάκισης έως και δέκα χρόνια.

Παρόμοια ιστορία:

Σε μια ταχεία απάντηση σε συναγερμό ενός πολίτη, η αστυνομία του Πουκέτ συνέλαβε έναν Τούρκο που πιάστηκε στα πράσα να κόβει μια αστυνομική αλυσίδα. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης στην οδό Phang Nga της Παλιάς Πόλης του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.