Ξένος επιβάτης επιτίθεται σε οδηγό ταξί στο Phuket Tuk Tuk

Πουκέτ-

Μια διαφωνία για την πληρωμή του ναύλου ταξί έγινε βίαιη όταν ένας αλλοδαπός επιβάτης επιτέθηκε σε έναν οδηγό Tuk Tuk στο Πουκέτ. Ο καυγάς, που καταγράφηκε σε βίντεο και κυκλοφόρησε ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προέκυψε μετά από διαμάχη για το χρηματικό ποσό που είχε καταβληθεί καθ' οδόν από την Πατόνγκ προς το Καρόν.

Το περιστατικό, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 26 Απριλίου, ξεκίνησε όταν τα δύο μέρη συμφώνησαν για ναύλο 400 μπατ. Ωστόσο, όταν έφτασε στον προορισμό, ο άγνωστος αλλοδαπός επιβάτης, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι παρέδωσε κατά λάθος ένα χαρτονόμισμα των 1,000 μπατ αντί για τα χαρτονομίσματα των 100 μπατ που προορίζονταν για τον ναύλο, ζήτησε αλλαγή. Ο οδηγός αμφισβήτησε τον ισχυρισμό, προτείνοντας να επιλύσουν το θέμα σε ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν ο συνεπιβάτης κατέφυγε σε σωματική επιθετικότητα, χαστουκίζοντας το πρόσωπο του οδηγού και πιάνοντάς του τον λαιμό. Το βίντεο, που δημοσίευσε ένας χρήστης του Facebook το βράδυ της Δευτέρας, 29 Απριλίου, τελειώνει ξαφνικά χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνέπειες του περιστατικού.

Οι τοπικές αρχές δεν έχουν εκδώσει ακόμη δήλωση και η τρέχουσα κατάσταση του οδηγού Tuk Tuk είναι άγνωστη. Άγνωστο είναι επίσης το όνομα και η εθνικότητα του αλλοδαπού επιβάτη.

Περαιτέρω ενημερώσεις θα παρέχονται εάν διατεθούν από την αστυνομία του Πουκέτ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.