Οι μεγαλύτερες ιστορίες του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα: Σύροι συνελήφθησαν με πλαστά διαβατήρια ΗΑΕ και πολλά άλλα 

Ακολουθεί η εβδομαδιαία μας εκπομπή στην οποία επισημαίνουμε τις κορυφαίες τοπικές ιστορίες στην περιοχή μας του Πουκέτ από την περασμένη εβδομάδα. Ο αριθμός των ιστοριών διαφέρει από εβδομάδα σε εβδομάδα.

Αυτά επιλέγονται και επιμελούνται από τη συντακτική μας ομάδα και έχουν σχεδιαστεί για να μπορούν οι αναγνώστες μας να ενημερώνονται γρήγορα για σημαντικές ιστορίες που μπορεί να έχουν χάσει. Δημοσιεύουμε πολλές ιστορίες καθημερινά και είναι εύκολο να χάσουμε τα ίχνη σημαντικών γεγονότων ή αλλαγών στην περιοχή μας. Κάνουμε εθνικές ανακεφαλαιώσεις σε ξεχωριστό άρθρο, Αυτές είναι μόνο οι κορυφαίες τοπικές ιστορίες στο Πουκέτ.

Δεν έχουν ιδιαίτερη σειρά σπουδαιότητας, αλλά κατά προσέγγιση με σειρά δημοσίευσης. Αυτά είναι από τη Δευτέρα 22 Απριλίου έως την Κυριακή 28 Απριλίου 2024.

  1. Ένας 41χρονος Καναδός συνελήφθη στο Πατόνγκ του Πουκέτ, επειδή κατείχε έκσταση και κοκαΐνη και εργαζόταν χωρίς άδεια εργασίας.

Κατά τη σύλληψη, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν από τον ύποπτο δύο χάπια έκσταση, και 0.30 γραμμάρια κοκαΐνης.

2. Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin συγκάλεσε πρόσφατα συζητήσεις με αξιωματούχους, προξένους και επίτιμους προξένους του Πουκέτ. Ως ένας από τους πιο περιζήτητους παραδείσους στον κόσμο για τους επισκέπτες, το Πουκέτ αναγνωρίζει την ανάγκη να δοθεί προτεραιότητα στην ασφάλεια και να διατηρηθεί ένα ασφαλές περιβάλλον.

Το νησί είχε μια σειρά από περιστατικά που έχουν γίνει viral, πολλά με ξένους, που έχουν τραβήξει την προσοχή σε αυτό τους τελευταίους μήνες.

3. Ένας Σύρος συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ αφού διαπιστώθηκε ότι χρησιμοποιούσε πλαστό διαβατήριο των ΗΑΕ.

Δύο ακόμη Σύροι άνδρες συνελήφθησαν στο Πουκέτ αφού βρέθηκαν με πλαστά διαβατήρια των ΗΑΕ.

Χρησιμοποιήστε το πραγματικό σας διαβατήριο, λένε οι αρχές.

4. Οι αρχές συνέλαβαν έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Ζ, 61χρονος Ισραηλινός υπήκοος, στην κατοικία του. Ανακάλυψαν τρεις μακάκους, που φαίνονται να είναι σε κακή υγεία, εγκλωβισμένοι σε ένα κλουβί.

Παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι του έλειπαν τα απαραίτητα νομικά έγγραφα για τις μαϊμούδες.

5. Ένας άγνωστος άνδρας αλλοδαπός μοτοσικλετιστής συνελήφθη στην κάμερα να κόβει μια αστυνομική αλυσίδα που χρησιμοποιήθηκε για να ακινητοποιήσει τη μοτοσικλέτα του, η οποία ήταν σταθμευμένη σε μια ζώνη απαγόρευσης στάθμευσης στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Η πράξη κοπής της αστυνομικής αλυσίδας συνιστά ζημιά σε κρατική περιουσία, ένα αδίκημα που έχει νομικές συνέπειες πολύ πάνω από κάθε πρόστιμο για μη εξουσιοδοτημένη στάθμευση.

Αυτά για αυτήν την εβδομάδα. Να είσαι ασφαλής!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.