Χρόνια πολλά στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα Πρίγκιπα Dipangkorn Rasmijoti

Ταϊλάνδη -

Απρίλιος 29th, το 2024 σηματοδοτεί τα 19α γενέθλια της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πρίγκιπα Dipangkorn Rasmijoti, του νεότερου γιου της Αυτού Βασιλικής Μεγαλειότητας Βασιλιά Vajiralongkorn.

Ο πρίγκιπας Dipangkorn γεννήθηκε το 2005 στο νοσοκομείο Siriraj της Μπανγκόκ. Η μητέρα του είναι η Αυτού Μεγαλειότητα η πρώην σύζυγος του Βασιλιά Σριράσμι Σουουαντί. Το όνομά του ανακηρύχθηκε από τον βασιλιά Bhumibol Adulyadej the Great, Rama 9, στις 15 Ιουνίου.

Ο πρίγκιπας Dipangkorn ξεκίνησε την επίσημη εκπαίδευσή του στο Chitralada School στην Ταϊλάνδη πριν πάει για σπουδές στο εξωτερικό στη Γερμανία.

Με την ευκαιρία της επετείου γενεθλίων της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πρίγκιπα Dipangkorn Rasmijoti, η TPN Media εύχεται η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα να είναι ευλογημένη με ευτυχία και μακροζωία.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.