Η αστυνομία της Patong ερευνά παράνομο αλλοδαπό που φέρεται να εργάζεται σε κουρείο

Πατόνγκ –

Η αστυνομία της Πατόνγκ επιθεώρησε ένα κουρείο στην Πατόνγκ μετά από αναφορές από ενδιαφερόμενους πολίτες ότι ένας αλλοδαπός φέρεται να εργαζόταν παράνομα εκεί.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι το Σάββατο (27 Απριλίουth) στις 2:30 επιθεώρησαν ένα κουρείο στην Πατόνγκ. Ο έλεγχος έγινε αφού ειδοποιήθηκαν από ενδιαφερόμενο πολίτη μέσω διαδικτυακού καναλιού ότι υπήρχε αλλοδαπός που φέρεται να εργάζεται παράνομα στο κουρείο.

Η αστυνομία της Patong είπε ότι δεν βρήκε αλλοδαπούς να εργάζονται ως κουρέας. Στο κουρείο δούλευαν δύο Ταϊλανδοί και μια Ταϊλανδή. Το Phuket Express σημειώνει ότι οι κομμωτές είναι προστατευόμενα επαγγέλματα στην Ταϊλάνδη και δεν υπάρχει άδεια εργασίας και βίζα για αλλοδαπούς για αυτήν τη δουλειά.

Η αστυνομία της Patong δήλωσε ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί το άγνωστο κατάστημα και άλλες τοποθεσίες, υπενθυμίζοντας στους ξένους υπηκόους ότι πρέπει να έχουν έγκυρη άδεια εργασίας για να εργαστούν νόμιμα στην Ταϊλάνδη. Η αστυνομία σημείωσε ότι μέρος του κειμένου στο κατάστημα ήταν στα αραβικά και ξένες γλώσσες, αλλά το προσωπικό είχε ισχυριστεί ότι αυτό ήταν για πελάτες και όχι για υπαλλήλους που εργάζονταν.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.