Φωτιά σε αποθήκη στη Ρασάντα προκάλεσε ζημιές εκατομμύρια μπατ-ΒΙΝΤΕΟ

RASSADA- Μια καταστροφική πυρκαγιά σάρωσε μια αποθήκη στον δρόμο παράκαμψης στη Ρασάντα, προκαλώντας ζημιές που εκτιμάται ότι ανέρχονται σε εκατομμύρια μπατ.

Η φωτιά, που εκδηλώθηκε σε αποθήκη τοπικού πολυκαταστήματος, αναφέρθηκε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Rassada την Παρασκευή 26 Απριλίου. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο, φτάνοντας με πολλαπλές μηχανές για να αντιμετωπίσουν την κόλαση που είχε τυλίξει την αποθήκη, βγάζοντας πυκνούς μαύρους καπνούς ορατούς από αρκετή απόσταση.

Οι προσπάθειες για την κατάσβεση της φωτιάς συνεχίστηκαν για περίπου μία ώρα πριν η κατάσταση τεθεί υπό έλεγχο. Παρά την ένταση της φωτιάς, δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Ο οικονομικός απολογισμός της πυρκαγιάς είναι σημαντικός, με τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ζημιές που ανέρχονται σε εκατομμύρια μπατ. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά αυτή την ώρα η Εγκληματολογική Αστυνομία, η οποία διενεργεί ενδελεχή εξέταση για να διαπιστωθεί η προέλευση και τα πιθανά αίτια του συμβάντος.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.