Ιρανή συνελήφθη για κλοπή στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια Ιρανή συνελήφθη για κλοπή σε φαρμακείο στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (26 Απριλίουth) στις 4:00 μ.μ. συνέλαβαν μια Ιρανή μπροστά σε ξενοδοχείο στον δρόμο Kamala – Patong στην Patong.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες για νυχτερινή κλοπή αφού φέρεται να έκλεψε από ένα φαρμακείο στο Σόι Σάεν Σαμπάι στην Πατόνγκ. Το Phuket Express σημείωσε ότι η αστυνομία της Patong δεν ανέφερε το όνομα και την ηλικία της και τα αντικείμενα που φέρεται να έκλεψε από το φαρμακείο.

Η Ιρανή δεν έκανε καμία δήλωση μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.