Διασκορπίζει πάγο μετά από ανατροπή φορτηγού στον κεντρικό δρόμο του Πουκέτ

Πουκέτ -

Πάγος βρέθηκε διάσπαρτος μετά από ανατροπή φορτηγού σε κεντρικό δρόμο στο Thalang το Σάββατο (27 Απριλίουth).

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 7:35 π.μ. στον δρόμο Thep Krasattri στο Baan Muang Mai, στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri.

Στο σημείο έφτασαν μέλη της έκτακτης ανάγκης για να εντοπίσουν πάγο στο δρόμο και το αναποδογυρισμένο φορτηγό. Ένας άγνωστος άνδρας βρέθηκε τραυματισμένος μέσα στο φορτηγό και μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Η σκηνή καθαρίστηκε αργότερα από πάγο και λάδι που είχαν διαρρεύσει από το φορτηγό.

Αναφέρθηκε από άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένας τροχός ελαστικού στο φορτηγό είχε εκραγεί πριν το φορτηγό χάσει τον έλεγχο και ανατραπεί.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.