Ισραηλινοί και Ρώσοι αναβάτες μοτοσυκλετών συνελήφθησαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ισραηλινοί και Ρώσοι αναβάτες μοτοσυκλετών συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Πέμπτη (25 Απριλίουth).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι είχε δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου σε μια διασταύρωση κοντά σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στην οδό Phra Metta στην Patong μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3:00 π.μ.

Στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας ακινητοποιήθηκαν δύο ύποπτοι, αλλοδαποί μοτοσικλετιστές. Ο 34χρονος Ισραηλινός αναβάτης και ο 35χρονος Ρώσος αναβάτης υποβλήθηκαν και στους δύο αλκοτέστ. Η δοκιμή τους έδειξε 60 και 96 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πάνω από το νόμιμο όριο αλκοόλ των 50.

Οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν έκαναν αμέσως δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.