Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Γάλλος αναβάτης μοτοσικλέτας συνελήφθη στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Τρίτη (23 Απριλίουrd).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχαν δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου στην οδό Phra Metta. Στις 2:30 ένας ύποπτος άνδρας αλλοδαπός αναβάτης μοτοσυκλέτας ανακόπηκε στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας.

Του υποβλήθηκε αλκοτέστ. Το τεστ έδειξε 63 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πάνω από το νόμιμο όριο αλκοόλ των 50.

Ο αναβάτης μόλις αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κύριος Mehdi, 21 ετών, Γάλλος υπήκοος. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν έκανε αμέσως δήλωση στα ΜΜΕ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.