Γάλλος συνελήφθη σε μπαρ στο νησί Pha Ngan για φερόμενη πώληση έκστασης και κοκαΐνης σε τουρίστες

Surat Thani -

Ένας Γάλλος συνελήφθη σε ένα μπαρ στο νησί Pha Ngan στο Surat Thani επειδή φέρεται να πουλούσε έκσταση και κοκαΐνη σε τουρίστες.

Η αστυνομία του Koh Pha Ngan είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα συνέλαβε έναν ύποπτο που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Ilan, 41 ετών, Γάλλος υπήκοος, σε ένα μπαρ που βρίσκεται σε ξενοδοχείο στην υποπεριφέρεια Baan Tai, στην περιοχή Koh Pha Ngan.

Του κατασχέθηκαν άγνωστες ποσότητες έκστασης και κοκαΐνης. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Koh Pha Ngan για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 (έκσταση) και ναρκωτικών κατηγορίας 2 (κοκαΐνη) με πρόθεση πώλησης.

Η έκκλησή του δεν έγινε αμέσως σαφής στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.
Η περίπτωση του κ. Ilan χρησιμεύει ως υπενθύμιση ότι οι νόμοι της Ταϊλάνδης για τα ναρκωτικά είναι αυστηροί και οι τουρίστες πρέπει να είναι προσεκτικοί. Η άγνοια του νόμου δεν αποτελεί δικαιολογία και όποιος συλληφθεί να παραβιάζει τους κανονισμούς για τα ναρκωτικά αντιμετωπίζει αυστηρές κυρώσεις. Οι αλλοδαποί που επισκέπτονται την Ταϊλάνδη θα πρέπει να δώσουν προτεραιότητα στην ασφάλειά τους και να ενημερώνονται για τους τοπικούς νόμους για να εξασφαλίσουν μια ευχάριστη διαμονή αποφεύγοντας τις νομικές εμπλοκές.

Ο κ. Ιλάν αντιμετωπίζει σοβαρές νομικές συνέπειες για τη δήθεν πώληση έκστασης και κοκαΐνης σε τουρίστες. Εάν καταδικαστεί, θα μπορούσε να καταδικαστεί σε σημαντικά πρόστιμα και μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης. Για όσους εμπλέκονται σε εμπορία, οι ποινές είναι ακόμη πιο αυστηρές, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας της θανατικής ποινής. Οι αυστηροί νόμοι για τα ναρκωτικά της Ταϊλάνδης αφήνουν ελάχιστα περιθώρια για επιείκεια, τονίζοντας τη σημασία της κατανόησης των τοπικών κανονισμών και την αποφυγή οποιασδήποτε εμπλοκής σε δραστηριότητες που σχετίζονται με τα ναρκωτικά

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.