Η Ταϊλάνδη ανακοινώνει συνολικά 287 θανάτους στην «εκστρατεία Songkran Seven Days of Road Safety»

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 2,044 τροχαία ατυχήματα, με 2,060 τραυματισμούς και 287 θανάτους, αναφέρθηκαν την Πέμπτη (18 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) στην «Καμπάνια Επτά Ημερών Οδικής Ασφάλειας» κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – Απριλίου). 17) 2024.

Η επαρχία με τα συνολικά περισσότερα θύματα ήταν το Τσιάνγκ Ράι με 17 θανάτους.

Ο συνολικός μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων ήταν επίσης το Τσιάνγκ Ράι με 82 και ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν ο Phrae με 80 τραυματίες.

Καταγράφηκαν 28 θάνατοι, 224 τροχαία ατυχήματα και 224 τραυματισμοί συνολικά την έβδομη ημέρα (17 Απριλίου) της εκστρατείας.
Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (45 τοις εκατό). Περίπου το 81 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους (42 τοις εκατό) μεταξύ 5:01 μ.μ. έως 6:00 μ.μ.

Συνολικά 1,811 τροχαία ατυχήματα, με 1,837 τραυματισμούς και 243 θανάτους, αναφέρθηκαν την Τετάρτη (17 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε έξι ημέρες (11 Απριλίου - 16 Απριλίου) του «Seven Days of Road Εκστρατεία για την ασφάλεια» κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.