Ρώσος πέθανε, η σύζυγός του τραυματίστηκε ελαφρά, σε ατύχημα με μοτοσικλέτα στο Karon του Πουκέτ

Karon -

Ένας μεθυσμένος Ρώσος αναβάτης διαπιστώθηκε νεκρός στο σημείο, ενώ η Ρωσίδα συνοδηγός του, η σύζυγός του, τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με μοτοσικλέτα στο Karon το πρωί της Τετάρτης (17 Απριλίουth) που σηματοδότησε τον πρώτο θάνατο της εκστρατείας Songkran Seven Days Road Safety.

Η αστυνομία Karon είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 6:00 π.μ. σε μια στροφή στην οδό Patak στο Karon. Στο σημείο έφτασαν οι πρώτες βοήθειες για να εντοπίσουν το μηχανάκι σε χαντάκι εκτός δρόμου. Ο αναβάτης αργότερα αναγνωρίστηκε από την αστυνομία ως ο κ. PAVEL URIADOVA, 40 ετών, Ρώσος υπήκοος, ο οποίος βρέθηκε νεκρός κοντά.

Η συνοδηγός του, η κυρία ANNA URIADOVA, 41 ετών, Ρώσος υπήκοος και η σύζυγός του, τραυματίστηκαν ελαφρά. Είπε στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της ήπιε λίγο αλκοόλ στο κατάλυμά τους πριν κατευθυνθεί στον Μεγάλο Βούδα του Πουκέτ στο λόφο Narkerd στο Karon.

Το πλάνα CCTV δείχνει ότι ο αναβάτης μοτοσικλέτας έχασε τον έλεγχο στην στροφή. Προειδοποίηση για γραφικό περιεχόμενο στο βίντεο του ατυχήματος παρακάτω:

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.