Η Ταϊλάνδη δίνει ενημέρωση για το τροχαίο δυστύχημα την έκτη ημέρα του Songkran

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 1,811 τροχαία ατυχήματα, με 1,837 τραυματισμούς και 243 θανάτους, αναφέρθηκαν την Τετάρτη (17 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε έξι ημέρες (11 Απριλίου - 16 Απριλίου) του «Seven Days of Road Εκστρατεία για την ασφάλεια» κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η επαρχία με τα συνολικά περισσότερα θύματα ήταν το Τσιάνγκ Ράι με 15 θανάτους.

Ο συνολικός μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων ήταν επίσης το Τσιάνγκ Ράι με 71 και ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν ο Phrae με 68 τραυματίες.

Καταγράφηκαν 32 θάνατοι, 242 τροχαία ατυχήματα και 237 τραυματισμοί συνολικά την έκτη ημέρα (16 Απριλίου) της εκστρατείας.

Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (37 τοις εκατό). Περίπου το 84 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους (41 τοις εκατό) μεταξύ 0:01 π.μ. έως 1:00 π.μ.

Συνολικά 1,564 τροχαία ατυχήματα, με 1,593 τραυματίες και 206 θανάτους, αναφέρθηκαν την Τρίτη (16 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε πέντε ημέρες (11 Απριλίου - 15 Απριλίου) του «Επτά Ημερού Οδικής Ασφάλειας». Εκστρατεία κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο TPN National.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/