Η φωτιά καταστρέφει το σπίτι στο Wichit

Wichit -

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα παλιό ξύλινο σπίτι στο Wichit την Τρίτη (16 Απριλίουth).

Η αστυνομία του Wichit είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 11:00 π.μ. σε ένα σπίτι στο Soi Poon Sap. Στο σπίτι έφτασαν πυροσβέστες με πυροσβεστικά οχήματα.

Χρειάστηκε περίπου μισή ώρα για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά χωρίς να επεκταθεί σε κοντινά σπίτια. Η πηγή της φωτιάς πιστεύεται ότι ξεκίνησε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα στον χώρο της κουζίνας προτού επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι. Κάτοικοι εκεί κοντά είπαν στο Phuket Express ότι κανείς δεν είχε ζήσει στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.