Η Ταϊλάνδη κατέγραψε συνολικά 206 θανάτους σε πέντε ημέρες της «εκστρατείας Songkran Seven Days Road Safety»

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 1,564 τροχαία ατυχήματα, με 1,593 τραυματίες και 206 θανάτους, αναφέρθηκαν την Τρίτη (16 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε πέντε ημέρες (11 Απριλίου - 15 Απριλίου) του «Επτά Ημερού Οδικής Ασφάλειας». Εκστρατεία κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η επαρχία με τα συνολικά περισσότερα θύματα ήταν η Μπανγκόκ και το Τσιάνγκ Ράι με 13 θανάτους η καθεμία.

Ο συνολικός μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων ήταν το Τσιάνγκ Ράι με 61 και ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν ο Ναν με 60 τραυματίες.

Καταγράφηκαν 39 θάνατοι, 301 τροχαία ατυχήματα και 314 τραυματισμοί συνολικά την πέμπτη ημέρα (15 Απριλίου) της εκστρατείας.

Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (43 τοις εκατό). Περίπου το 83 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους (38 τοις εκατό) μεταξύ 4:01 μ.μ. έως 5:00 μ.μ.

Συνολικά 1,259 τροχαία ατυχήματα, με 1,279 τραυματισμούς και 162 θανάτους, αναφέρθηκαν τη Δευτέρα (15 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε τέσσερις ημέρες (11 Απριλίου - 14 Απριλίου) του «Επτά Ημερού Οδικής Ασφάλειας». Εκστρατεία κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.