Οδική σύγκρουση Rawai είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλούς τραυματισμούς και ζημιές σε υποδομές – VIDEOS

Rawai, Πουκέτ-

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στη Ραουάι, που οδήγησε σε μια σειρά ατυχημάτων που είχαν ως αποτέλεσμα τραυματισμούς και σημαντικές ζημιές σε δημόσιες υποδομές.

Περίπου στις 4:15 π.μ., η αστυνομία του Chalong έλαβε αναφορές για σύγκρουση σε μια καμπύλη στο Rawai. Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα σεντάν που συγκρούστηκε με έναν στύλο ηλεκτρικού ρεύματος, με αποτέλεσμα να πέσει και να γκρεμιστούν τα ηλεκτρικά καλώδια. Οι δύο επιβαίνοντες στο σεντάν τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σε σχετικό περιστατικό στην αντίθετη λωρίδα, ένα μίνι βαν συγκρούστηκε με πετρελαιοφόρο που είχε παρεμποδιστεί από τα πεσμένα καλώδια. Αυτή η δεύτερη σύγκρουση οδήγησε στον τραυματισμό τριών ατόμων στο μίνι βαν και σε διαρροή λαδιού από το κατεστραμμένο όχημα. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αμέσως σε τοπικό νοσοκομείο για νοσηλεία.

Επικοινωνήθηκε άμεσα με την Ηλεκτρική Αρχή για την αντιμετώπιση της επικίνδυνης κατάστασης αφαιρώντας τα καλώδια και επισκευάζοντας τον πόλο ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον, έγιναν προσπάθειες για τον καθαρισμό της πετρελαιοκηλίδας από το οδόστρωμα για την αποφυγή περαιτέρω ατυχημάτων.

Το πλάνα CCTV αποκάλυψε ότι το σεντάν έχασε τον έλεγχο κατά την πλοήγηση στην καμπύλη, οδηγώντας στην αρχική σύγκρουση στον πόλο τροφοδοσίας. Η επακόλουθη πτώση των καλωδίων δημιούργησε ένα φράγμα για τα ψηλότερα οχήματα, με αποτέλεσμα το πετρελαιοφόρο να σταματήσει και το μίνι βαν να μην μπορεί να σταματήσει εγκαίρως.

Οι αρχές εξετάζουν επί του παρόντος τα πλάνα CCTV για να καθορίσουν τη σειρά των γεγονότων και να αξιολογήσουν εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον των οδηγών που εμπλέκονται στα ατυχήματα. Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν μόλις καταστούν διαθέσιμες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.