Το Πουκέτ καταγράφει συνολικά 39 ατυχήματα σε πέντε ημέρες της «εκστρατείας Songkran Seven Days of Road Safety»

Πουκέτ -

Το Πουκέτ ανακοίνωσε συνολικά 39 τροχαία ατυχήματα, 39 τραυματισμούς και μηδενικούς θανάτους τις πρώτες πέντε ημέρες (11 Απριλίου – 15 Απριλίου) του επταήμερου (11 Απριλίου).th, 2024 έως 17 Απριλίου 2024) της εκστρατείας «Songkran Road Safety Campaign 2024».

Το Γραφείο Πρόληψης και Μετριασμού των Καταστροφών του Πουκέτ (DDPM) είπε στο Phuket Express την Τρίτη (16 Απριλίου) τις λεπτομέρειες από την πέμπτη ημέρα (15 Απριλίου) της εκστρατείας.

Συνολικά σημειώθηκαν 9 τροχαία ατυχήματα με αποτέλεσμα 9 τραυματίες. Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν στην περιοχή Mueang με δύο τραυματίες. Ένα ατύχημα και ένας τραυματισμός σημειώθηκαν στην περιοχή Thalang. Έξι ατυχήματα με έξι τραυματίες σημειώθηκαν επίσης στην περιοχή Kathu (Σπίτι του Patong).

Από τους συνολικά 39 τραυματισμούς κατά τις πρώτες 5 ημέρες, 23 από τα θύματα ήταν Ταϊλανδοί, έντεκα ήταν μετανάστες εργάτες και πέντε ήταν αλλοδαποί. Οι περισσότεροι τραυματισμοί αφορούσαν άτομα ηλικίας 20-29 ετών. Τριάντα τέσσερα ατυχήματα αφορούσαν μηχανάκια. Είκοσι από τους τραυματίες δεν φορούσαν κράνη. Εννέα από τα ατυχήματα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το Phuket Express σημείωσε ότι η χθεσινή αναφορά για τις πρώτες τέσσερις ημέρες ανέφερε ότι δέκα αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.