Η Ταϊλάνδη αναφέρει συνολικά 116 θανάτους σε τρεις ημέρες της «εκστρατείας Songkran Seven Days Road Safety»

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 936 τροχαία ατυχήματα, με 968 τραυματισμούς και 116 θανάτους, αναφέρθηκαν την Κυριακή (14 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε τρεις ημέρες (11 Απριλίου - 13 Απριλίου) του «Επτά Ημερου Οδικής Ασφάλειας». Εκστρατεία κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η επαρχία με τα συνολικά περισσότερα θύματα ήταν η Μπανγκόκ με 8 θανάτους.

Ο συνολικός μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων ήταν ο Nakhon Si Thammarat και ο Songkhla με 39 το καθένα και ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν στη Songkhla με 45 τραυματισμούς.

Την τρίτη ημέρα (48 Απριλίου) της εκστρατείας καταγράφηκαν 392 θάνατοι, 411 τροχαία ατυχήματα και 13 τραυματισμοί συνολικά.

Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (40 τοις εκατό). Περίπου το 85 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους (35 τοις εκατό) μεταξύ 6:01 μ.μ. έως 7:00 μ.μ.

Συνολικά 541 τροχαία ατυχήματα, με 550 τραυματισμούς και 63 θανάτους, αναφέρθηκαν το Σάββατο (13 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε δύο ημέρες (11 Απριλίου - 12 Απριλίου) του «Επτά Ημέρου Οδικής Ασφάλειας». Εκστρατεία κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.