Η Ταϊλάνδη αναφέρει συνολικά 63 θανάτους σε δύο ημέρες της «εκστρατείας Songkran Seven Days Road Safety»

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 541 τροχαία ατυχήματα, με 550 τραυματισμούς και 63 θανάτους, αναφέρθηκαν το Σάββατο (13 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) σε δύο ημέρες (11 Απριλίου - 12 Απριλίου) του «Επτά Ημέρου Οδικής Ασφάλειας». Εκστρατεία κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η επαρχία με τα περισσότερα θύματα ήταν η Roi-Et με 5 θανάτους.

Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων ήταν ο Prachuap Khiri Khan με 21 και ο μεγαλύτερος αριθμός τραυματισμών ήταν στο Nakhon Si Thammarat και στο Songkhla, στα νότια της Ταϊλάνδης, με 22 τραυματισμούς το καθένα.

Τη δεύτερη ημέρα (38 Απριλίου) της εκστρατείας καταγράφηκαν 307 θάνατοι, 299 τροχαία ατυχήματα και 12 τραυματισμοί συνολικά.

Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (41 τοις εκατό). Περίπου το 84 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους (40 τοις εκατό) μεταξύ 4:01 μ.μ. έως 5:00 μ.μ.

Συνολικά 234 τροχαία ατυχήματα, με 248 τραυματίες και 25 θανάτους, αναφέρθηκαν την Παρασκευή (12 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την πρώτη ημέρα (11 Απριλίου) της «Επτά Ημερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας». κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.