Η Ταϊλάνδη αναφέρει 25 θανάτους την ημέρα 1 της «εκστρατείας Songkran Seven Days Road Safety»

Ταϊλάνδη -

Συνολικά 234 τροχαία ατυχήματα, με 248 τραυματίες και 25 θανάτους, αναφέρθηκαν την Παρασκευή (12 Απριλίου) από το Τμήμα Πρόληψης και Μετριασμού Καταστροφών (DDPM) την πρώτη ημέρα (11 Απριλίου) της «Επτά Ημερης Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας». κατά τη διάρκεια του Songkran (11 Απριλίου – 17 Απριλίου) 2024.

Τα περισσότερα προκλήθηκαν από υπερβολική ταχύτητα (44 τοις εκατό). Περίπου το 86 τοις εκατό των ατυχημάτων αφορούσαν μοτοσικλέτες. Τα περισσότερα τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν σε αυτοκινητόδρομους (47 τοις εκατό) μεταξύ 4:01 μ.μ. έως 5:00 μ.μ.

Οι επαρχίες με τα περισσότερα θύματα ήταν η Μπανγκόκ με 3 θανάτους. Ο μεγαλύτερος αριθμός ατυχημάτων και τραυματισμών σημειώθηκε στη Songkhla, στη νότια Ταϊλάνδη, με 11 τροχαία ατυχήματα και 13 τραυματισμούς.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.