Τριάντα δύο παίκτες συνελήφθησαν στην πόλη του Πουκέτ

Πουκέτ -

Τριάντα δύο παίκτες συνελήφθησαν σε ένα άντρο τυχερών παιχνιδιών στην πόλη του Πουκέτ το Σάββατο (6 Απριλίου).

Ο αρχηγός της αστυνομίας της πόλης του Πουκέτ Coonel Pratueang Phonmana είπε στο Phuket Express ότι μετά τα μεσάνυχτα, στις 0:30 π.μ., έκαναν έφοδο σε ένα άντρο τυχερών παιχνιδιών σε ένα κτίριο στην οδό Chana Jaroen στην υποπεριφέρεια Talad Yai, Mueang Phuket.

Συνέλαβαν 32 άγνωστους παίκτες και τζογαδόρους. Η αστυνομία κατέσχεσε 1,700 μπατ σε μετρητά και κάρτες τυχερών παιχνιδιών. Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για συμμετοχή σε παράνομο τζόγο.

Ένας από τους υπόπτους έχει αρνηθεί τις κατηγορίες ενώ οι υπόλοιποι παραδέχθηκαν τις κατηγορίες. Ένας από αυτούς αντιμετωπίζει επίσης πρόσθετη χρέωση για εκμετάλλευση παράνομου τζόγου. Έχει αναφερθεί ότι αυτός που αρνήθηκε την κατηγορία που συνελήφθη στο κρησφύγετο τυχερών παιχνιδιών είναι αστυνομικός της Περιφέρειας 8, αλλά δεν έχει αναγνωριστεί ονομαστικά προς το παρόν από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.