Ινδοί, Βρετανοί και Ταϊλανδοί συνελήφθησαν για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ινδός, ένας Βρετανός και δύο Ταϊλανδοί αναβάτες συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα είχαν δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου στην οδό Taweewong μετά τα μεσάνυχτα μέχρι τις 2:30 π.μ. Τέσσερις ύποπτοι μοτοσυκλετιστές ακινητοποιήθηκαν στο σημείο ελέγχου της αστυνομίας. Όλοι τους υποβλήθηκαν σε αλκοολούχα τεστ που ξεπερνούσαν το νόμιμο όριο αλκοόλ στο αίμα των 50.

Οι πληροφορίες που δόθηκαν για τους υπόπτους ήταν οι εξής:

Ο κύριος Τζέιμ, 34 ετών, το βρετανικό εθνικό τεστ έδειξε 58 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ.

Ο κ. Chaithanya, 41 ετών, το εθνικό τεστ της Ινδίας έδειξε 71 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ.

Ο κύριος Sirat, 44 ετών, το εθνικό τεστ της Ταϊλάνδης έδειξε 57 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ.

Ο κ. Jirapan, 28, έδειξε εθνικό τεστ της Ταϊλάνδης .241 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ.

Όλοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Στην Ταϊλάνδη, η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ λαμβάνεται σοβαρά υπόψη, με αυστηρές κυρώσεις για την αποτροπή μιας τέτοιας συμπεριφοράς. Αν πιαστούν να οδηγούν σε κατάσταση μέθης, τα άτομα μπορεί να αντιμετωπίσουν τις ακόλουθες συνέπειες:

  1. Χρόνος φυλάκισης: Οι παραβάτες μπορεί να φυλακιστούν έως και ένα έτος.
  2. Πρόστιμα: Το πρόστιμο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης κυμαίνεται από 5,000 έως 20,000 μπατ Ταϊλάνδης.
  3. Αναστολή ή ανάκληση άδειας: Οι καταδικασθέντες οδηγοί ενδέχεται να ανασταλούν ή να ανακληθούν οι άδειές τους για περίοδο έως και έξι μηνών.
Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.