Ταϊλανδός οδηγός επιβλήθηκε πρόστιμο αφού οδήγησε σεντάν στην παραλία Kamala – Βίντεο

Kamala, Πουκέτ –

Ένας Ταϊλανδός οδηγός επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ αφού οδήγησε ένα σεντάν στην παραλία Kamala.

Ο αρχηγός της αστυνομίας της Kamala, συνταγματάρχης Somsak Thongkleang είπε στο Phuket Express ότι το βίντεο κλιπ ενός μαύρου σεντάν που οδηγούσε στην παραλία έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο Ταϊλανδός οδηγός κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Kamla και ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Prasopchock, 39 ετών, ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ψιλικών στην Μπανγκόκ, ο οποίος είπε στην αστυνομία ότι νόμιζε ότι μπορούσε να οδηγήσει στην παραλία. Πήρε τα παιδιά του να επισκεφτούν την παραλία και ήθελε να τα πάει να δουν τη θάλασσα και να πλησιάσουν όσο πιο κοντά γινόταν. Δεν ήξερε ότι παραβίαζε το νόμο. Αντιμετώπισε κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση και του επιβλήθηκε πρόστιμο 1,000 μπατ.

Το περιστατικό αναφέρθηκε αρχικά από αυτόπτες μάρτυρες και μέσα ενημέρωσης ως αλλοδαπός οδηγός, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι η αρχική αναφορά ήταν παρεξήγηση σχετικά με την εθνικότητα του οδηγού.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.