Ο ύποπτος συνελήφθη στο Πουκέτ με 42,565 χάπια Meth

Πουκέτ -

Ένας άνδρας από το Krabi συνελήφθη στο Πουκέτ με 42,565 χάπια μεθαμφεταμίνης την Τετάρτη (3 Απριλίουrd).

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον Ταϊλανδό ύποπτο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Mhoe, 35 ετών, από το Krabi. Συνελήφθη σε ένα σπίτι στη Ρασάντα στην πόλη του Πουκέτ.

Του κατασχέθηκαν 42,565 χάπια μεθαμφεταμίνης, 1.04 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, ένα χειροποίητο όπλο με πέντε σφαίρες και άλλα περιουσιακά στοιχεία συνολικής αξίας 1,216,987 μπατ.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης του Πουκέτ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης, παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και πυρομαχικών και χρήση παράνομων ναρκωτικών κατηγορίας 1.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.