Οδηγός της Μιανμάρ έπεσε πάνω σε φορτηγά στο Πουκέτ Housing Estate

Thalang, Πουκέτ-

Την Τρίτη, 2 Απριλίου, ένας οδηγός της Μιανμάρ συγκρούστηκε με δύο σταθμευμένα φορτηγά μέσα στο Εθνικό Κτήμα Στέγασης Baan Phon στο Thalang.

Η αστυνομία Thalang έλαβε ειδοποίηση για το ατύχημα στις 4:10 μ.μ. και έφτασε αμέσως στο σημείο, ανακαλύπτοντας τρία κατεστραμμένα φορτηγά. Αξιοσημείωτο είναι ότι ένα από τα πικ-απ ανασηκώθηκε από το έδαφος, αλλά ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Σύμφωνα με τον κ. Go Go, υπήκοο της Μιανμάρ, αυτός και ο κ. Άγκαρ (επίσης 20χρονος υπήκοος Μιανμάρ) παρέδιδαν νερό όταν συνέβη το ατύχημα. Ο κ. Άγκαρ, επιχειρώντας να οδηγήσει το φορτηγό, πάτησε κατά λάθος γκάζι αντί για φρένο, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση με τα σταθμευμένα οχήματα. Στη συνέχεια και τα δύο άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Thalang για περαιτέρω νομικές διαδικασίες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.