Συνελήφθησαν δύο Βρετανοί υπήκοοι επειδή εργάζονταν παράνομα σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Κράμπι

ΦΩΤΟ: Naewna

Κράμπι –

Ένας Βρετανός και μια Βρετανίδα συνελήφθησαν σε νυχτερινό κέντρο στο Ao Nang του Krabi την Τρίτη (2 Απριλίουnd) αφού διαπιστώθηκε ότι εργάζονται παράνομα.

Η Krabi Immigration είπε στο Phuket Express ότι επιθεώρησαν ένα νυχτερινό κέντρο στην υποπεριφέρεια Ao Nang στην πόλη Krabi. Διαπίστωσαν ότι δύο αλλοδαποί δούλευαν στο νυχτερινό κέντρο.

1. Η κυρία KAREN, 37, Βρετανίδα υπήκοος, εργαζόταν ως MC.

  1. Ο κ. Gareth, 45, Βρετανός υπήκοος εργαζόταν ως DJ.

Και οι δύο δεν μπόρεσαν να παρουσιάσουν νόμιμες άδειες εργασίας. Μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Ao Nang για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες ότι εργάζονταν χωρίς άδεια.

Επιπλέον, μια γυναίκα από την Ταϊλάνδη που ονομαζόταν μόνο η κυρία Warinthorn παρουσιάστηκε ως διευθυντής του συλλόγου. Φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι το νυχτερινό κέντρο άνοιξε επίσης παράνομα. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Ao Nang για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες ότι άνοιξε έναν χώρο διασκέδασης χωρίς νόμιμη άδεια.

Το όνομα του χώρου, ωστόσο, δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.