Συνελήφθη άνδρας με 210 χάπια Meth στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας άνδρας συνελήφθη με 210 χάπια μεθαμφεταμίνης και 9.54 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στην Πατόνγκ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι την Κυριακή (31 Μαρτίουst) συνέλαβαν έναν άνδρα ύποπτο. (Το όνομα και η ηλικία του δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία). Συνελήφθη σε ένα δωμάτιο στο Soi Paradise στην οδό Ratcha Uthit 200 Pi.

Του κατασχέθηκαν 210 χάπια μεθαμφεταμίνης και 9.54 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με πρόθεση πώλησης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.