Ρώσος συνελήφθη επειδή οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένας Ρώσος συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στην Πατόνγκ νωρίς το πρωί της Δευτέρας (1 Απριλίουst).

Η αστυνομία της Πατόνγκ είπε στο Phuket Express ότι είχε δημιουργήσει ένα αστυνομικό σημείο ελέγχου κοντά στον Κύκλο των Δελφινών. Στις 3:30 π.μ. ο ύποπτος, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Γκλεμπ, 30 ετών, Ρώσος οδηγός, σταμάτησε στο σημείο ελέγχου.

Έγινε αλκοολούχο τεστ που έδειξε 79 χιλιοστόγραμμα τοις εκατό αλκοόλ που ήταν πάνω από το όριο των 50. Μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αυτός ήταν ο πρώτος μεθυσμένος ξένος οδηγός που συνελήφθη στην Πατόνγκ αυτόν τον μήνα. Τουλάχιστον εννέα αλλοδαποί οδηγοί συνελήφθησαν στην Πατόνγκ τον περασμένο μήνα, όπως φαίνεται παρακάτω.

Ένας Ιρανός και Ινδός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ την Πέμπτη (28 Μαρτίουth).

Ένας Ρώσος συνελήφθη επειδή οδηγούσε μεθυσμένος στην Πατόνγκ. Αυτό κάνει επτά συνολικά αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ σε τρεις ημέρες στο Πουκέτ.

Ένας Ινδός, ένας Βρετανός και ένας Γάλλος οδηγός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ένας Γάλλος, ένας Μαροκινός και ένας Βρετανός συνελήφθησαν στην Πατόνγκ για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Αυτό κάνει έξι συνολικά αλλοδαπούς να συλλαμβάνονται για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ μέσα σε λίγες μόνο ημέρες.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.