Οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση με φορτηγό στο Thalang

Thalang -

Ένας οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά μετά από συντριβή φορτηγού στο Thalang τη Δευτέρα (1 Απριλίουst).

Ο καπετάνιος Thitiwat Arsasing της αστυνομίας Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στη 1:50 π.μ. στον δρόμο Thep Krasattri με κατεύθυνση νότια κοντά στο Μνημείο των Ηρωίδων στην υποπεριφέρεια Sri Soonthorn.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό στο δρόμο. Στην κεντρική κράτηση βρήκαν τον κατεστραμμένο φοίνικα και το ορόσημο. Το τραυματισμένο θύμα, ο κ. Daecha Poesrisung, 34 ετών, μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία ότι ο οδηγός του φορτηγού οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα πριν χάσει τον έλεγχο και προσκρούσει στην κεντρική κράτηση.

Η αστυνομία του Thalang είπε ότι ο οδηγός του φορτηγού θα αντιμετωπίσει τουλάχιστον κατηγορίες αλόγιστης οδήγησης που θα προκαλέσουν υλικές ζημιές στην κυβέρνηση.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.