Γυναίκες συνελήφθησαν με 1,756 χάπια Meth και Crystal Meth στο Rawai

Rawai -

Μια 51χρονη έμπορος ναρκωτικών συνελήφθη στο Rawai με 1,756 χάπια μεθαμφεταμίνης και 616.76 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Η αστυνομία του Chalong είπε στο Phuket Express ότι την Τρίτη (26 Μαρτίουth) έκαναν έφοδο στο χωριό Ταϊλάνδης Μάι στο Ραβάι ως μέρος μιας εκστρατείας καταστολής κατά των παράνομων ναρκωτικών.

Η κυρία Suree, γνωστή και ως «Aunty Yhee», 51 ετών, συνελήφθη. Της κατασχέθηκαν 1,756 χάπια μεθαμφεταμίνης και 616.76 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Chalong για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσει.

Η θεία Yhee δεν έκανε αμέσως δήλωση στον Τύπο.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.