Το Ταϊλανδικό ฺBOI Εγκρίνει Υποστήριξη για Διεθνή Φεστιβάλ για την Ενίσχυση του Τουρισμού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Συμβούλιο Επενδύσεων (BOI) ενέκρινε την προώθηση για «Μουσικές, Αθλητικές και Διεθνείς Επιχειρήσεις Φεστιβάλ» ώστε να καταστεί η Ταϊλάνδη παγκόσμιος προορισμός και τουριστικός κόμβος.

Ο Narit Therdsteerasukdi, Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου Επενδύσεων (BOI), αποκάλυψε ότι η προώθηση στοχεύει στη μείωση των φραγμών όπως οι βίζες και οι φόροι στον εξοπλισμό εκδηλώσεων για την προσέλκυση τουριστών και την τόνωση της οικονομίας.

Για να πληροί τις προϋποθέσεις για προώθηση, κάθε εκδήλωση πρέπει να έχει δαπάνες τουλάχιστον 100 εκατομμυρίων μπατ, να λαμβάνει απαλλαγές από εισαγωγικούς δασμούς για εξοπλισμό και να έχει πρόσβαση σε διευκόλυνση έκδοσης βίζας και άδειες εργασίας μέσω μιας Υπηρεσίας Μίας Στάσης. Αυτό ευθυγραμμίζεται με το όραμα «Ignite Thailand» για την ανύψωση της χώρας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπλέον, το BOI ενέκρινε την ενίσχυση της δραστηριότητας της πλακέτας τυπωμένου κυκλώματος (PCB) για να υποστηρίξει τη μετατόπιση των βάσεων παραγωγής αυξάνοντας τις προωθούμενες δραστηριότητες και ενισχύοντας το σύμπλεγμα PCB στην Ταϊλάνδη. Αυτό θα ενισχύσει τη βάση παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών και θα προωθήσει την ανάπτυξη μεταξύ των Ταϊλανδών επιχειρηματιών.

Επί του παρόντος, η Ταϊλάνδη είναι η κορυφαία βάση παραγωγής PCB στο ASEAN, που υποστηρίζεται από το BOI. Με μεγάλες δυνατότητες να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή ηλεκτρονικών ειδών, αυτές οι βελτιώσεις και προωθήσεις θα οδηγήσουν σημαντικά την οικονομία και τη βιομηχανία στη χώρα.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.