Άνδρας συνελήφθη αφού μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον μπάρμαν στο Πουκέτ

Πουκέτ – Σε ένα τραγικό περιστατικό κοντά στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ, ένας άνδρας συνελήφθη αφού μαχαίρωσε θανάσιμα έναν μπάρμαν μπροστά από ένα μπαρ. Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ έλαβε ειδοποίηση για το περιστατικό στις 4:30 π.μ. το πρωί της Πέμπτης (28 Μαρτίου). Ο καυγάς σημειώθηκε σε ένα άγνωστο μπαρ και εστιατόριο που βρίσκεται στον δρόμο Takua Pa στην υποσυνοικία Talad Nuea κοντά στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Το θύμα, ο κ. Manoch Kamkaew, ηλικίας 31 ετών, υπέστη σοβαρά τραύματα από τρία τραύματα από μαχαίρι. Παρά το γεγονός ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο, ο Manoch διαπιστώθηκε τραγικά ο θάνατος.

Την ίδια μέρα, η αστυνομία της Περιφέρειας 8 συνέλαβε τον κύριο ύποπτο, τον κ. Apisit Eiamaksorn, του οποίου η ηλικία δεν αποκαλύφθηκε, στο Trang. Κατά τη σύλληψη, οι αρχές κατέσχεσαν ένα μαχαίρι που φέρεται να είχε κρύψει ο κ. Απισίτ στο διαμέρισμα άγνωστου φίλου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Apisit οδηγούσε μια μηχανή όταν μια ομάδα προσωπικού εστιατορίου του έκανε σήμα να σταματήσει. Συζήτησε με έναν άγνωστο άνδρα που έτυχε να είναι ο πρώην φίλος της κοπέλας του. Ο κ. Manoch, μέλος του προσωπικού στο εστιατόριο, παρενέβη για να αποτρέψει μια λογομαχία. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, ο κ. Manoch στη συνέχεια χτύπησε το κεφάλι του κ. Apisit με ένα μπουκάλι. Σε αυτό που ισχυρίζεται ότι ήταν αυτοάμυνα, ο κ. Apisit χρησιμοποίησε στη συνέχεια ένα μαχαίρι, άθελά του, σύμφωνα με τον Apisit, με αποτέλεσμα το μοιραίο αποτέλεσμα.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ απήγγειλε κατηγορίες στον κ. Απισίτ για σωματική επίθεση που προκάλεσε θάνατο και κρατούσε ένα μαχαίρι δημόσια χωρίς να υπάρχει λόγος. Ο Apisit έχει παραδεχτεί την πράξη του μαχαιρώματος του Manoch, αλλά συνεχίζει να ομολογεί ότι ήταν σε αυτοάμυνα, κάτι που πιθανότατα θα δει το θέμα να κριθεί από δικαστή σε δικαστήριο της Ταϊλάνδης. Το CCTV θα ελεγχθεί επίσης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.