Παράνομοι εργάτες της Μιανμάρ συνελήφθησαν σε εργοτάξια στο Thalang

Thalang, Πουκέτ-

Την Τετάρτη, 27 Μαρτίου, οι αρχές συνέλαβαν δύο παράνομους εργάτες της Μιανμάρ κατά τη διάρκεια επιθεωρήσεων σε εργοτάξια στην υποπεριφέρεια Σρι Σόνθορν.

Το διοικητικό γραφείο της επαρχίας του Πουκέτ διενήργησε ελέγχους σε τέσσερα εργοτάξια στις περιοχές Baan Ya και Baan Bang Jo μεταξύ 9:00 π.μ. και μεσημέρι. Εξετάστηκαν συνολικά 154 έγγραφα που σχετίζονται με μετανάστες εργάτες.

Μεταξύ των δύο ατόμων που διαπιστώθηκε ότι ήταν παράνομοι ήταν το ένα που διέμενε στη χώρα χωρίς την κατάλληλη εξουσιοδότηση και ένα άλλο που εργαζόταν χωρίς τις απαραίτητες άδειες. Επιπλέον, ένας εργοδότης αντιμετώπισε χρεώσεις για πρόσληψη εργαζομένου χωρίς νόμιμη άδεια εργασίας. Ωστόσο, συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τον εργοδότη, τους εργαζόμενους και τα εργοτάξια δεν αποκαλύφθηκαν από τους αρμόδιους αξιωματούχους της Thalang.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.