Γυναίκα τουρίστα πιάστηκε να ουρεί στον δρόμο Bangla στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Ένα βίντεο κλιπ μιας Ασιάτισσας τουρίστας που ουρεί στον διάσημο δρόμο Bangla έγινε viral στα social media αυτή την εβδομάδα.

Σύμφωνα με το βίντεο, η τουρίστρια φάνηκε να κατεβάζει το παντελόνι της ελέφαντα πριν ουρήσει σε ένα στύλο πινακίδας στον πεζόδρομο κοντά στην παραλία Patong τη νύχτα, όπου πολλοί άνθρωποι μπορούσαν να τη δουν. Ήταν μαζί με έναν άλλο άνδρα τουρίστα, σύμφωνα με το βίντεο.

Αυτόπτες μάρτυρες του βίντεο και του περιστατικού φέρεται να είπαν ότι η ξένη τουρίστας είναι Γιαπωνέζα, αλλά αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ώρα του Τύπου. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν παραπονεθεί πρόσφατα για ξένους τουρίστες στο Πουκέτ που συμπεριφέρθηκαν ανάρμοστα.

Τα σχόλια στο διαδίκτυο σχετικά με το βίντεο ήταν σχεδόν καθολικά αρνητικά, αν και μερικοί άνθρωποι δήλωσαν ότι το άτομο που τραβούσε και δημοσιεύει το βίντεο στο διαδίκτυο θα μπορούσε επίσης να παραβιάζει διάφορους νόμους σχετικά με την εγγραφή ή την αισχρότητα και πρότειναν ότι θα έπρεπε να είχαν δώσει το βίντεο απευθείας στην αστυνομία.

Μερικοί άνθρωποι πρότειναν επίσης ότι περισσότερες δημόσιες, δωρεάν τουαλέτες σε τουριστικές περιοχές θα μπορούσαν να βοηθήσουν να σταματήσουν προβλήματα όπως αυτό.

Η ακριβής ημερομηνία και ώρα του βίντεο ήταν άγνωστη, αλλά η αστυνομία φέρεται να γνώριζε το βίντεο και να το «εξέταζε». Για νομικούς λόγους, το Phuket Express αποφάσισε να μην κοινοποιήσει το βίντεο.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθούν περαιτέρω ενημερώσεις σε αυτήν την ιστορία, το Phuket Express θα διασφαλίσει ότι θα δημοσιευθούν.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.