Πωλητής της παραλίας Patong συνελήφθη για πώληση αλκοόλ

Πατόνγκ –

Ένας παραλιακός πωλητής συνελήφθη για πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια στην παραλία Patong την Τρίτη (26 Μαρτίουth).

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι στις 3:30 μ.μ. συνέλαβε έναν άγνωστο άνδρα πωλητή στην παραλία Patong. Του κατασχέθηκαν μπουκάλια και κουτιά μπύρας σε κουτί στο μοτοσικλέτα του. Η σύλληψη ακολούθησε μετά από καταγγελία της αστυνομίας από ενδιαφερόμενο πολίτη.

Ο ύποπτος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της Πατόνγκ για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για πώληση αλκοόλ χωρίς άδεια. Το Phuket Express σημείωσε ότι τα προσωπικά στοιχεία του πωλητή δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα από την αστυνομία.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.