Έφηβος τραυματίστηκε σε βίαιη σύγκρουση στη γέφυρα του Πουκέτ

Πόλη του Πουκέτ – Ένας έφηβος τραυματίστηκε σε μια βίαιη σύγκρουση στη γέφυρα Klong Koh Phee στην πόλη του Πουκέτ λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε από το Νοσοκομείο Vachira Phuket όταν το θύμα, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κύριος Diew, εισήχθη με τραύμα από πυροβολισμό στο πόδι του.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο κ. Diew τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής που αφορούσε πυροβόλα όπλα και βόμβες μολότοφ. Η γέφυρα, που βρίσκεται στην υποσυνοικία Talad Nuea, έγινε τόπος εγκλήματος όπου η αστυνομία βρήκε αργότερα στοιχεία για τη συμπλοκή, συμπεριλαμβανομένων θραυσμάτων γυαλιού.

Ένας σύντροφος του κ. Diew είπε στις αρχές ότι η επίθεση σημειώθηκε ενώ ταξίδευαν με μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους δέχθηκε ενέδρα μια ομάδα πέντε εφήβων με δύο μηχανάκια, οι οποίοι πέταξαν βόμβες μολότοφ και πυροβόλησαν εναντίον τους.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ έχει ξεκινήσει εντατική έρευνα για το περιστατικό, εξετάζοντας πλάνα CCTV από την περιοχή για να εντοπίσει τους υπόπτους. Αυτό το γεγονός έχει εγείρει ανησυχίες για τη βία των νέων στην περιοχή, ωθώντας τις τοπικές αρχές να ζητήσουν αυξημένη επιτήρηση και αυστηρότερη επιβολή των μέτρων δημόσιας ασφάλειας.

Η τοπική κοινωνία αναμένει περισσότερες λεπτομέρειες καθώς η έρευνα συνεχίζεται, με την ελπίδα ότι οι δράστες θα οδηγηθούν άμεσα στη δικαιοσύνη.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.