Κορεάτης διασώθηκε αφού έπεσε αναίσθητος ενώ έκανε κατάδυση στο Phang Nga

Phang Nga -

Ένας Κορεάτης έπεσε αναίσθητος μετά από κατάδυση στο Εθνικό Πάρκο Similan στο Phang Nga.

Το Βασιλικό Ναυτικό της Ταϊλάνδης είπε στο Phuket Express ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο ειδοποιήθηκαν από χειριστή σκάφους ότι ένας 41χρονος Κορεάτης έπεσε αναίσθητος και δεν ανέπνεε αφού τελείωσε μια κατάδυση στο Eight Island στην περιοχή του εθνικού πάρκου.

Του χορηγήθηκε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση ενώ μεταφερόταν στην προβλήτα Thap Lamu στην περιοχή Mueang της Ταϊλάνδης. Η Royal Thai Nany δεν έδωσε ενημέρωση για την κατάσταση του Κορεάτη αφότου έφτασε στο νοσοκομείο ούτε έδωσε στη δημοσιότητα το όνομά του στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.